دربارهٔ آموزشگاه رانندگی ارادتی

تماس با آموزشگاه رانندگی ارادتی

نشانی: تهران، شهرک ولیعصر (عج)، خیابان شهید برادران بهرامی (یاران)، نبش تقاطع مسلمی

تلفن: ۶۶۲۰۷۴۰۷ - ۶۶۲۰۴۳۶۴ - ۶۶۲۱۰۱۸۶ (۰۲۱)

ایمیل: info@eradati-di.ir


دربارهٔ آموزشگاه رانندگی ارادتی

آموزشگاه رانندگی ارادتی یکی از قدیمی ترین موسسات آموزش رانندگی در شهر تهران و در سال ۱۳۵۰ توسط حاج یوسف ارادتی در منطقه ابوذر ( خزانه فلاح قدیم ) پایه گذاری و تاسیس گردید که پس از جابجایی به منطقه شادآباد، در سال ۱۳۵۹ با استقرار در موقعیت فعلی خود در منطقه ۱۸، شهرک ولیعصر (عج) همواره در حال ارائه خدمات به شهروندان میباشد.

این آموزشگاه در ابتدای سالهای شروع فعالیت خود، تحت عنوان آموزشگاه رانندگی و مکانیکی اقدام به ارائه خدمات آموزشی به هنرآموزان می نمود که پس از سالها تلاش و کسب تجربه در این زمینه، در سال ۱۳۷۹ با اعطای مجوز اخذ آزمون در محل آموزشگاه توسط پلیس راهور ناجا و اجرای این طرح برای اولین بار در کشور بعنوان یکی از بیست آموزشگاه منتخب در شهر تهران (سطح کشور) برگزیده و به این افتخار نائل گردید.

در سال ۱۳۹۴ با ابلاغ مرکز صدور گواهینامه رانندگی کشور مسئولیت افتخارآفرین دیگری به این آموزشگاه تفویض و به عنوان یکی از ۵ آموزشگاه منتخب در تهران بزرگ، جهت ثبت نام انواع گواهینامه رانندگی ویژه به فعالیت خود ادامه و در حال حاضر نیز با استعانت از خداوند متعال، کسب طریق و استفاده از تدابیر مسئولین محترم و با استفاده از قریب نیم قرن سابقه و تجربه پس از بازسازی کامل مجموعه و ایجاد فضایی مطلوب برای متقاضیان محترم گواهینامه رانندگی همواره افتخار دارد با بکارگیری از کادر اداری و آموزشی مجرب، ساعات متنوع آموزشی و امکانات رفاهی در خدمت شهروندان و مراجعین محترم باشد.


آقای علیرضا ارادتی مدیر آموزشکاه رانندگی ارادتی

سخن مدیر آموزشگاه

رعایت نظم و انضباط در انجام كارهای روزمره زندگی، یكی از شرایط مهم و اولیه زندگی در جوامع انسانی و عدم توجه به این اصل باعث ایجاد اختلال و هرج و مرج در روابط اجتماعی میگردد. انسان برای سرعت بخشیدن به انجام كارهای خود و صرفه جویی در زمان، ابتدا چرخ، و در پی آن وسیله ای را اختراع كرد تا بر این چرخ حركت نموده و بعدها با پیشرفت بیشتر موفق به ساخت خودرو گردید. وسیله ای ارزشمند كه با عث افزایش رفاه و سرعت در دستیابی بشر به اهدافش شد.

هنگامی كه اولین خودرو در خیابان ها ظاهر شد مراقبت های ویژه ای به عمل آمد و قواعدی تنظیم شد تا انسانها و حیوانات از از حركت این وسیله فلزی وحشت نكنند. سرعت خودرو های اولیه در حد قدم زدن بود. با این حال در مناطق شلوغ و پر جمعیت برای جلوگیری از حادثه، شخصی پرچم به دست جلوی آن حركت میكرد.

از آن تاریخ بیش از یكصد سال میگذرد و در طول این مدت به تدریج خودروسازی توسعه یافته و روزانه به آمار و تنوع وسایل نقلیه موتوری اضافه میگردد. از این رهگذر و در پی این پیشرفت ، در زندگی مردم دگرگونی و تحولاتی شگرف پدید آمد كه یكی از نتایج آن گسترش شبكه ارتباطی و حمل و نقل شهری و بین شهری است. اما در كنار آثار مثبت آن، وقوع تصادفات عوارض ناخواسته ای است كه هر ساله علاوه بر تحمیل خسارات سنگین به اقتصاد كشورها، هزاران انسان را به كام مرگ فرستاده و میلیونها نفر را مصدوم و معلول می كند.

امروزه كارشناسان و محققان ترافیك، تصادفات را پدیده ای پیچیده در نظر میگیرند كه انسان، راه و خودرو سه ركن اصلی آنرا تشكیل میدهند كه تصادف نتیجه نقص یكی از این سه ركن مباشد. بسیاری از كارشناسان ترافیك، علت اصلی حدود 70% از تصادفات رانندگی را خطای عامل انسانی قلمداد نموده و بیشترین سهم را متوجه رانندگان وسائل نقلیه می دانند.

فراگیری صحیح و آموختن اصولی فن رانندگی در دنیای ماشینی امروز و در جایی كه بیشترین دلیل وقوع تصادفات عامل انسانی بوده و بالاترین آمار را به خود اختصاص داده است، كاری آسان است. البته نه آنقدر آسان كه متاسفانه اغلب متقاضیان گواهینامه رانندگی و هنرجویان و یا رانندگان، بدون توجه به عواقب وخیمی كه لحظه ای بی مبالاتی و نداشتن تجربه لازم آنرا در پی خواهد داشت اقدام به نادیده گرفتن این مهم و كم توجهی به آن مینمایند.

ممكن است برخی، رانندگی را صرفاً در توانایی به حركت درآوردن یك وسیله، تعویض دنده های آن، و بعضاً سرعت و سبقت گرفتن خلاصه نمایند،

در حالیكه خوب راندن هنری است اكتسابی، با تجربه ها و ریزه كاری های فراوان كه عدم توجه به هریك از آنها مشكلات و سوانح بسیاری را به وجود می آورد كه متاسفانه بعضاً جبران ناپذیرند.

بنابراین برای اینكه تجربه رانندگی همواره با خاطراتی خوش همراه باشد، لازم است به تمام اصول و قواعد رانندگی و مسلماً در كنار آن آئین نامه و مقررات رانندگی توجه نمائیم.

یادمان باشد عنوان یك راننده خوب زمانی مصداق پیدا میكند كه راننده علاوه بر داشتن تجربه و مهارت لازم و كافی در كنترل و هدایت وسیله نقلیه، با دانستن و مطالعه دقیق مقررات و آئین نامه رانندگی و داشتن علم كافی در این زمینه، بكارگیری از مجموعه قوانین و مقررات را توام با تجربه و مهارت خود، از قواعد و ملزومات لاینفك رانندگی بداند.

اگر قوانین و مقررات رانندگی بعد از آزمون كتبی آئین نامه و گرفتن گواهینامه رانندگی به دست فراموشی سپرده نشود و اگر تمامی رانندگان محترم، وسایل نقلیه خود را منطبق با اصول آئین نامه راهنمائی و رانندگی برانند، مطمئناً شاهد ترافیكی روان تر، رانندگی ایمن تر و در نتیجه آن ترویج فرهنگ صحیح رانندگی و كاهش چشمگیر تصادفات و معضلات ترافیكی خواهیم بود.

امید است كه این اقدام با مشاركت فعال شما هنرجوی ( راننده ) گرامی در رعایت، ایجاد و نشر فرهنگ صحیح ترافیك، گامی بلند به سوی ارتقاء و نهادینه شدن فرهنگ رانندگی، و استمرار آن سبب كاهش تخلفات رانندگی شده و به تبع آن، در آینده ای نزدیك شاهدكاهش تصادفات و ضایعات مادی و معنوی ناشی از آن در سطح كشور عزیزمان باشیم.

با آرزوی توفیق، علیرضا ارادتی، مدیر آموزشگاه رانندگی ارادتی